Wednesday, June 3, 2009

SEKALI LAGI BN PANGKOR MEMPERKUDAKAN MPM...

PULAU PANGKOR - 3 JUNE 2009

BANNER YANG TELAH DI GANTUNG DI KAWASAN PAS CAWANGAN SG PINANG BESAR,SEKALI LAGI MENJADI MANGSA KERAKUSAN BN PANGKOR,SEBELUM INI BANNER KEADILAN YANG DI GANTUNG DI CAWANGAN KEADILAN TELAH DI TANGGALKAN OLEH MPM,ATAS ARAHAN BN JAHANAN,HARI INI BANNER PAS CAWANGAN PULAK MENJADI MANGSA..


KETAKUTAN BN PANGKOR SUDAH MENCAPAI TAHAP MAKSIMUM,APABILA TIDAK BEBERAPA HARI LAGI MAJLIS PERKAHWINAN ADIK MAMAK HITAM ITU AKAN BERLANGSUNG DI PULAU PANGKOR,INI AKAN MENJATUHKAN MARTABAT BELIAU SEBAGAI M.B MAHKAMAH,APABILA PELANCONG YANG DATANG KE PULAU PANGKOR AKAN MELIHAT BANNER YANG DI GANTUNG ITU SEBAGAI TANDA MEMPROTES JAWATAN BELIAU YANG HANYA BERSELINDUNG DI SEBALIK UNDANG - UNDANG MAHKAMAH..


KEJADIAN TEMPOH HARI BELUM MENGINSAFKAN LAGI BELIAU ( dah jenis hati hitam )APABILA BELIAU TELAH DI HALAU KELUAR SEWAKTU MELETAK KENDERAAN BELIAU DI HADAPAN HALAMAN RUMAH PENDUDUK TERSEBUT,TANPA MEMINTA KEIZINAN TERLEBIH DAHULU( manusia yang jenis tak reti beradap ) OLEH TUAN RUMAH DI PASIR PANJANG,SRI MANJUNG.,SEMASA LAWATAN BENCANA RIBUT YANG MELANDA KAWASAN TERSEBUT.MAMAK HITAM HANYA PANDAI MENGGUNAKAN KUASA UNTUK KEPENTINGAN PERIBADI.APAKAH SALAH BANNER TERSEBUT PADA BELIAU??????KEMUNGKINAN BANNER YANG CAWANGAN GANTUNG... TIADA COP PENGESAHAN DARIPADA M.P.M????TETAPI ADAKAH BANNER YANG DI PASANG OLEH BN JAHANAN MEMPUNYAI COP M.P.M???????

DI BAWAH INI S/U SERTAKAN BANNER PUAK PUAK YANG PANDAI MENGGUNAKAN KUASA,TAPI TAK PAHAM - PAHAM BAHASA....DAH LA MUKA HITAM...HATI LAGI LA HITAM..
TUAN RUMAH TEMPOH HARI SILAP,SEPATUTNYA ORANG YANG TAK RETI BERADAP,PATUT DI LETAK KASUT DI MUKA SAHAJA.." TINGGAL KENANGAN "
Inilah banner yang di pasang oleh PAS Cawangan Sg Pinang Besar.


Ribut yang melanda Pasir Panjang,telah merosakan banyak tempat kediaman penduduk,tetapi ribut yang melanda Pangkor,hanya banner sahaja yang hilang.( angkara BN Pangkor )


cuba perhati banner ini mendapat cop drpd M.P.M atau tidak??


banner HARAM ini jugak masih lagi ada,tanpa diganggu oleh M.P.M


" mamak tu ingat bapak dia punya kot Pulau Pangkor nie,boleh ikut suka,org lain buat tak boleh,time dia semua boleh..dah jenis HARAM...cam tu laaa...


Yang ini cuma tunggu ajal sahaja..paip getah yang ada di bawah banner tu untuk nak letak kat tengkok mamak hitam tu semasa dia mai Pangkor nanti...

No comments:

Post a Comment